Merhaba arkadaşlar.. Annem anjiyoodem, kalp yetmezliği ve yuksek tansiyon hastası. Henuz 46 yaşında fakat cok fazla kronik rahatsızlığı var. Yaklaşık 1 senedir evden cıkmıyor ve biz de ona hicbir şekilde yaklaşmıyoruz, cok dikkat ediyoruz. Allah'a şukur henuz aileden hic kimse korona olmadı. Annemin aşı sırası coktan geldi fakat aşı olmak istemiyor anjiyoodem hastalığından dolayı. Bunun dışında penisiline alerjisi var. Doktorumuza danışamıyoruz cunku doktorumuz koronavirus sebebi ile vefat etmiş. Şu durumda hastaneye gidip başka bir doktor ile goruşemiyoruz. Babamın bir doktor arkadaşı var, ona sorduğumuz zaman "Ben ol ya da olma diyemem fakat anjiyoodem olup aşı olan insanlar var. Eğer olacaksa Cin aşısını olsun" cevabını aldık.

Annemin aşı olması taraftarıyım cunku eğer annem koronaviruse yakalanırsa gercekten cok buyuk sıkıntı. Buyuk ihtimalle cok ağır bir hastalık gecirecek bu yuzden cok korkuyorum ve aşı olmasını istiyorum ama durum anlattığım gibi. Cevrenizde bu hastalığı olup aşı olan insanlar var mı? Araştırdığım kadarı ile sağlık bakanlığı anjiyoodem hastalarına aşı onceliği vermiş fakat annem hala korkuyor.

Bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden cok teşekkur ederim.