Cumartesi sabahı kalktığımda tum vucudumda spordan gelmişim gibi bir ağrı vardı. Ben de tatilin ilk gunu olduğu icin işte yorulmuşumdur diyerek oğlene kadar uyudum. Aklıma esti ve ateşimi olceyim dedim ve ateşim 38.2 idi. Onemsemedim birkac saat sonra tekrar olctum bu sefer 39.8 cıkınca acilen gidip test oldum ve sonucum pozitif cıktı. Ayakta durmakta zorlayacak kadar fazla baş donmem vardı. Fakat ben hala korona olduğumu duşunmuyordum. Sonuc gelene kadar oturdum bilgisayara oyun oynadım. Cumartesi 5'de verdiğim test pazar gecesi 2'de cıktı ve pozitifti. Fakat garip olan şu ki sonucum cıkana kadar ben iyileşmiştim bile. Ateşimin yuksek olması dışında hicbir belirtisi yoktu. Uzanıp uyudum. Ve o gunden beri ateşim 36-37 arası dolaşıyor gunde sadece birkac defa baş donmesi ve arada bir ayak ve karın ağrısı haric bir şey hissetmiyorum. Bunca insanı olduren virusun bu kadar etkisiz olamaz herhalde? Acaba testim yanlış mı yapıldı yoksa vurulduğumuz aşılar bu kadar cok fazla etkili cozemedim.