Selamlar,
Kaygı bozukluğum var, artık tıptaki adı veya literaturde hangi isimle anılıyor bilmiyorum ancak halk arasındaki ismiyle kaygı bozukluğu. Cok ileri seviyede, ciddi boyutlarda. Psikolog denedim, yontemlerin hicbiri işe yaramadı.
Kaygım genelde sevdiklerimden haber alamadığımda, iletişime gecemediğimde meydana geliyor.
Haber alamadığım kişilerde iletişime gecemediğim kişilerde cok hızlı bir kaygı başlıyor. Az once benzer bir durum yaşandı, sadece 2 dakika icerisinde inanılmaz bir endişe doldu icime, kontrolumu kaybettim, ulaşamadığım kişiyi defalarca aradım, arkadaşlarını aradım vs vs. yani kaygı durumunda tamamen kontrolu kaybediyorum, aklıma kotu duşunceler gelmeye başlıyor.
Bu sağlığıma da vurmaya başladı, kaygılandığımda ve kaygı sonrası surecte midem iflas ediyor tamamen, o an odaklandığım ne varsa yok olup gidiyor, bildiklerimi unutuyorum resmen. Psikolog desteği aldım, işe yaramadı dediğim gibi ayrıca ilac tedavisini son care olarak goruyorum acıkcası.
Eminim Sosyal'de de vardır bu tarz kaygı sorunu yaşamış atlatmış kişiler, tecrubelerini aktarırsa veya en azından nasıl atlattıklarını, kaygı durumunu nasıl yenebildiklerini paylaşırlarsa muteşekkir olurum.
Teşekkurler...
Kaygı bozukluğunun hızla ilerlemesi
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kaygı bozukluğunun hızla ilerlemesi