Korona olmuş olabilirim. Yaşadıklarım (Gun gun guncellemeyi duşunuyorum)
Gun 1.
Sabah uyandığımda boğazımda cok hafif bir yanma vardı. Akşama doğru burun akıntısı belirtisi ortaya cıktı. Birinci gunun gecesi cok fazla burnum aktığı icin 4-5 saat uyuyabildim.
Gun 2.
Sabah belimde cok hafif bir ağrı ve hafif yorgunluk ile uyandım. Oğlen 5 gibi bilgisayardan kalktım. Bilgisayarı kapatır kapatmaz inanılmaz bir titreme geldi, hayatımda daha once boyle bir şey yaşamadım. O kadar cok titriyordum ki elimde su bardağı olsa hepsi dokulurdu, altı ustune gelirdi. Bilgisayara tamamen odaklandigim icin bu belirtileri gec fark ettiğimi duşunuyorum. Titreme sonrasi ateşimin olduğunu fark ettim. Bu olay olduktan sonra kendi kendime sakin ol şu an hicbir şey olmuyor bununla savaşabilirsin dedim ve zihnimi bu savaşa odakladim. 10 saniye sonra inanılmaz titreme kendiliğinden durdu. Bu olaydan sonra surekli kendime aynı şeyleri soyledim. Şu an saat 7 ellerim inanılmaz derecede soğuk bel ağrım biraz daha arttı, kollarımdaki butun tuyler dimdik şekilde duruyor(Evde surekli kısa kollu gezerim ilk kez boyle birşey yasiyorum). Titreme oldukca azaldı ama kendini surekli hissettiriyor. Cok fazla grip olan biri olduğum icin kendimce doğru olan şeyleri uyguluyorum. Şu an kisa kolla dolaşıyorum(Ateşimi duşurmek icin) ve ateşim ve titremem kontrol altında gibi. Boğazımda yutkunurken cok hafif bir ağrı oluyor. Ayakta, olduğum yerde 15 dakika koştum zorda olsa şınav cektim. Biraz daha iyi hissediyorum.
Korona gunluğum
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Korona gunluğum