Merhabalar, iyi sosyaller!

Oncelikle butun hikayeyi anlatayım. 8 Mart'ta annem eve hasta olarak geldi dışarıdan ve 10 gun kadar hastaydı. 13-15 Mart gibi babamla ben hasta olduk. Annem ve babam 22 Mart'ta test oldular. Babam pozitif, annem negatif cıktı. Dun yani 23 Mart'ta test oldum, 1 saat once sonuc cıktı ve pozitif. "Hayat Eve Sığar" isimli programda babamdan bulaştığı gozukuyor bana. Babam bayağı hafif geciriyor hastalığı, sanki hasta değilmiş gibi. Bugun annem bir test daha olacak.

Hasta olduğum ilk gunden beri yaşadıklarımı anlatacağım şimdi.

Tam net tarihi hatırlamıyorum ama 13-15 Mart gibi hasta oldum. İlk gunler hafif veya orta seviye civarında bir baş ağrısı ve hafif boğaz ağrısı vardı. Parol gibi basit ağrı kesicilerle rahat bir şekilde geciriyordum. İki veya uc gun oyle devam etti ve sonra baş ağrısı bayağı hafifleşti ancak boğaz ağrısı cok kotu bir şekilde arttı. Konuştuğumda bile canım acıyordu. Nefes alırken vesaire bayağı canım acıyordu. Uc gun kadar cok ağır devam etti. Her gun hafifleyerek azaldı ve şu anda hafif boğaz ağrım var. Bu hasta olduğum ilk veya ikinci gun bacağıma kramp girmişti. Hastalıkla alakasız olarak ve ağrısı iki gun devam etti. Ağrısı gectikten iki gun kadar sonra Corona hastalarında olan kas ağrısı her iki bacağımda da oldu. Bu sabah uyandığımda cok ağır mide bulantısı, baş ağrısı yaşadım ve cok fena ateşim vardı. Parol ictim ve 1 saat kadar yatarak bekledim. Baş ağrım azaldı ve mide bulantım gecti. Şimdi duş aldım, daha iyiyim.

Olup atlatanlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. ^^