Arkadaşlar bugun babamı işteyken aradık, ne yaptığı ve nasıl olduğunu sorduk. Gectiğimiz aylarda da belinde fıtık cıkmıştı ayrıca, gectiğimiz gunlerde de berberde tıraş olmuştu, berber de 2 hafta once korona kapmıştı. Neyse konuştuk ettik, belinin ağrıdığını soyledi. Akşam ola hayrola dedik ve telefonu kapattık. Saat 5 gibi eve geldiğinde uşuduğunu soyledi, fakat ayakta durabiliyordu, kendindeydi. Aradan 1-2 saat gecti, saat 7 gibi akşam yemeği yemedin once biraz fenalaştı, ustune battaniye gibi bir şey istedi, orttuk.

Akşam yemeği yedikten sonra salona gitti, ustune orttu yine battaniyeyi, ama bu sefer 2 tane orttuk. Aradan 10 dakika gecti gecmedi, ateşim var galiba falan dedi. Yan komşumuzdan ateş olcer aldık, olctuk, 38.5, 38.3, 39 gibi değerler cıktı. Tylolhot falan kaynattık, icti şu an biraz daha kendinde.

Cok korkuyorum, acaba kaynatıp icirebileceğimiz bir şeyler onerebilir misiniz? Ayrıca yarın edebiyattan sorumluluk sınavım var, cok korkuyorum bende kaptıysam ve millete yayarsam diye. Onerilerinizi bekliyorum.