Bir doktor sinuzitimin olduğunu ve ilaclarla iyileşmediğim icin sinuzit ameliyatı olmam gerektiğini soyledi. Tabii gittiğim hastane de sinuzit ameliyatı yapılmadığı icin başka hastane de kbb doktorlarına gittim. O doktorlardan biri ise sinuzit olmadığımı dişimin enfeksiyon kaptığını soyledi. Daha sonra alerji hapı verip gonderdi. Hicbir işe de yaramadı ilaclar. Tabii dişciye de gittim. Dişlerimde birkac sıkıntı cıktı fakat dişlerimi hala yaptıramadım devlet hastaneleri sağ olsun muayene sonrası tedavi icin tekrar randevu vereceğiz deyip gonderdiler hala bekliyorum. Dişimin de baş ağrısı yapma ihtimali varmış. Ama bu oyle bir ağrı ki one doğru eğildiğimde alnımdan sanki camur kıvamında sıvı akıyormuş gibi oluyorum. Bayağı dolu dolu hissediyorum.
Son gittiğim noroloji doktoru da beyin tomografim normal cıkınca stres hapı ve ağrı kesici verdi. Kullanıyorum fakat gene bir işe yaramadı. Yani 6 aydır hastaneleri geziyorum. Bir de kendimi surekli grip gibi hasta hissediyorum. Dışarı da soğuğa cıktığımda veya spor yaptığımda cok fazla başım ağrıyor. Yeterli miktarda su icerim, normalde beslenmeme dikkat ederim. Sporu da cok severek yapmama rağmen bırakmak zorunda kaldım. Cunku biraz yorulduğum da bile hemen hastalanıyormuş gibi oluyorum. Ve gercekten bazen baş ağrısından ağlıyorum o kadar dayanılmaz seviyede oluyor.

Lise son sınıfım universite sınavına hazırlanıyordum ama hastalandığımdan beri neredeyse hic calışamıyorum. Gunun coğunda yatmak istiyorum hic halim olmuyor. Arada dışarı cıkıp biraz yuruyuş yapıyorum ama ağrım hep oluyor.
Acaba bu tarz hic gecmeyen baş ağrısı yaşayan oldu mu? Gercekten artık ne yapacağımı bilemiyorum. Doktorlar da ne yapacağını bilmiyor sanırım.

Belki boyle bir tecrubesi olan biri cıkar.
Yani daha cok şey var ama bu kadarı yeter herhalde.