Merhabalar 2 dedemi ve nenemi kanserden dolayı kaybettim. Dedelerim yaklaşık 3 sene yaşadı ve ağrıları ara ara oluyordu bir anda gittiler, ameliyat olmamışlardı. Nenem ameliyat oldu, olduktan sonra 6 ay icinde kaybettik ve surekli ağrısı oluyordu. Babannemde de mide kanseri cıktı sadece midesinde vardı ve ameliyatla aldılar. 2019 Kasım'da ameliyat oldu. Şu son 1 haftaya kadar gayet iyiydi geziyordu, yemek yiyordu hatta ev işlerini bile yapıyordu, sağlıklı bir insan gibiydi. Ama son tahlillerinde metastaz olduğunu soylediler yani kanser başka bir organda tekrarlanmış, babannemin bacağı şişiyor başı ağrıyor, ben artık olumu kabullendim kurtuluşu yok ama bana cok dokunan bir şey var babannem hicbir şey yemiyor zapzayıf kaldı eskiden kiloluydu guzel yerdi bugun en sevdiği yemeği ciğer aldım ona. Kadıncağız sevindi 1 tane yedi ve daha yiyemediğini sanki ondan kilolarca yemiş gibi hissetiğini soyledi. Cok uyuyor, cok uşuyor hadi bunları da gectim bana cok dokunan bir şey var babannem guneşi falan gorduğunde bana bir daha eskisi gibi gezebilecek miyim, yazın pikniğe gider miyiz yine eskisi gibi ciceklerle ilgilenir miyim, bahceyle ilgilenebilir miyim falan diyor. Cok sevdiği TV programları başlıyor, babanne izler misin diyorum yok oğlum diyor her yaptığı iş icin yardım istiyor. Ben oleceğini biliyorum ama ne kadar yaşayacak onu bu yaz gezdirebilir miyim pikniklere goturebilir miyim?
Bana olumden korkmadığını, uzulmemem gerektiğini soyluyor ve son 1 haftadır cok yakışıklıymışım oyle diyor
ne diyorsunuz babannemin istediklerini yapabilir miyim?