15 yaşlarımda sivilcelerim icin cildiyeye gittim, ve sadece krem kullanılan bir tedaviye başladım, hicbir faydasını gormedim ve bir daha gitmedim. 16 yaşında sivilcelerimde aşırı coğalma olduğu icin, tekrar cildiyeye gittim ve sivilce tedavisinin 2. aşaması olan antibiyotik+krem tedavisine başladım. 1-2 ay gibi cok kısa bir surede tertemiz bir surata sahip oldum. 17 yaşlarımda iğrenc beslenme duzenim yuzunden, her zamankinden dahada sivilceli bir surata kavuştum ve tekrar cildiyeye gittim. İlk cildiyeye gittiğim zamanlarda beslenme duzenimle alakası olduğunu hic duşunmemiştim, sadece genetiğime ve elimde olmayan sebeplere bağlıyordum. O meşhur hap olan roaccuatene benzeri aynı etkilere sahip olan aknetrent adlı hapa başladım. 5 aydır kullanıyorum ve sağlıklı besleniyorum yeni sivilcem cıkmıyor olsa da eski sivilcelerin izleri oylece duruyor. Asıl soruma gelirsek sivilce izlerimden nasıl kurtulurum?
not: Roccatune uzantısı olan bir hapı kullanmak yerine, sivilce tedavisinin 2. aşaması olan antibiyotik+krem tedavisine tekrar başlamalıydım. Benzer sorunu yaşayan kimse hap kullanmak icin heveslenmemeli. Yan etkileri yuzunden surekli sırtım ağrıyor ve spor yapamıyorum. Bir dahaki kontrol zamanım geldiği zaman bunları doktoruma da anlatacağım.
Sivilce izlerinden nasıl kurtulunur?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sivilce izlerinden nasıl kurtulunur?