Benim dikkat dağınıklığım olduğunu duşunuyorum ve bu %90. Yani arkadaşım dikkat dağınıklığı var. Yaşadıklarımı ona anlatıyorum, kesin var sende diyor. Ya cıldıracağım dersteyim dalmayacağım bu sefer diyorum dalıyorum. Kendime geldiğimde ders bitmiş oluyor. Diğer ders o anki dersten onceki ders neden daldığımı duşunup tekrar dalıyorum. Sonra dun yaptığım, oyun oynadıklarım ve tatil anılarım sırayla geliyor boyle sadece derslerde değil babamla arkadaşlarımla konuşurken aklımda. Yine aynı şeyler oluyor aynı değil de dalıyorum işte ve dedikleri bir kulağımdan girip bir kulağımdan cıkıyor. Sonra bir soru soruyorlar ve hicbir şey anlamadığım icin ne dedin ki falan diyorum ve bu 3-4 yıldır var ve son 6 ayda bu tavan yaptı ve ben bunu şu an fark ediyorum. Bunu aileme anlattım beni bir psikoloğa goturduler ama boyle şirket gibi bir yer ama ilac gerekirse onlar veremiyormuş, uzman bir psikoloğa yonlendiriyormuşlar. Yani teşhis amaclı diyebiliriz. İlk seansta senin yaşında pek gorulmuyor dedi sadece dikkat eksikliğin olmayabilir dedi. 2. seansta sanırım bir test yapıp tam teşhis koyacak sizce dikkat eksikliğim (dağınıklığım) var mıdır ve varsa da ilac kullanır mıyım? Biliyorsunuz dikkat eksikliği (dağınıklığı) ilacları kırmızı receteli oluyor.