Merhaba dostlar. Tahminen 1 yıl once bilgisayarıma virus bulaştı. Sonra format atayım derken daha da sacma şeyler oldu. Bilgisayarcıya goturdum, o bir tur BIOS'tan format attı.
Bu olaydan sonra bilgisayara hicbir şey indiremiyorum. Hep korku geliyor icime. Hatta Kaspersky indiriyorum, sonra flash belleğe yedek alıyorum viruslu olur falan diye yani o kadar korku geliyor. Sadece virus değil; mesela bilgisayarın uzerinde ozelliklerini yazan o yapışkan kağıtlar olur ya, hani DDR4 RAM falan yazar, onu cıkarırken bile bilgisayara zarar gelir korkusu var icimde. Bunu yazarken bile bilgisayarımda acaba birisi beni dinliyor mu korkusu var icimde.
Psikolojik bir şekilde bunu yenmek istiyorum cunku geceleri ruyama girmeye başladı bu korku. Bilgisayara mesela sadece Microsoft Store'den bir şey indirebiliyorum ama orada da cok fazla program yok. Fobi olarak adlandırabiliriz bilgisayarda değişiklik yapma korkusu.
Bilgisayara 5000 TL verdikten sonra bunun olması normal. Neyse bu korkumu yenmemin bir yolu var mıdır? Cunku geceleri uyuyamaz hale geldim.
Bilgisayar kullanırken virus bulaşacak korkusu
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bilgisayar kullanırken virus bulaşacak korkusu