Zamanı olmayanlar doğrudan son satıra gecebilir.
Şimdi benim cevremdeki insanlar ozellikle anne tarafından akrabalarım aşırı sorunlu insanlar. En az benim kadar hastalar. Her birinde aşırı sorunlar var. Obsesiflik var 3 kuzenimde. Temizlik hastaları. Su ictirmiyorlar, tuvalete giremiyorum evlerinde. Sigara kulunu dokuyorum diye kızıyorlar. 1 kuzenimde manik var. Aşırı dinciler tedavi yerine hocalara gidip uflenip duruyorlar. Tek tek saymayacağım hepsin de sinir, kalp, şeker, tansiyon, eklem, daha bilmediğim fiziksel ve zihinsel her turlu hastasılık var.
e-Devlet uzerinden soy ağacı sorguladım ve annemin annesinin (ırkcılık anlamayın lutfen) kurt melez olduğunu oğrendim. Bunu teyit ettim dayıları ve teyzeleri ile annemin. Hep akraba evliliği herkes kuzenini almış. Genetik bozukluk gelmiş olabilir. Sonucda kalıtımsal hastalıklar artıyor, genetik ceşitlilik sağlanmazsa. Bilmiyorum bunu doktorla falan konuşmam falan lazım.
Şimdi ben bu insanları analiz ederek uzak duruyorum kotu etkilenmemek amacıyla da. Ben sorunu olan kişilere konuşurken aşırı guven vererek anlıyorum. Sorunu olmayan kişiler nasıl anlayacağım? Cok gulen insanlar sağlam mı oluyor? Bilmiyorum bu ulkede sağlam birisi var mı? Ayırt edemiyorum bunun bir bileni vardır herhalde. Her hastalığın bir semptomu var bunlardan yola cıkarak karşıyı anlayıp ona gore davranıyorsun. Normal sağlıklı bir birey nasıl oluyor? Ben bazı aileler goruyorum sarılıyorlar guluyorlar 40 yaşında kadın yanımda ablam gibi falan duruyor. O tarz kişiler ile takılmak istiyorum. Onlardan olumlu yonde etkilenmek ve kişiliğimi kotu değil de guclu bir şekilde oluşturmak.
Psikolojisi sağlam kişileri nasıl anlayabilirim?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikolojisi sağlam kişileri nasıl anlayabilirim?