Kolum catladı ya da kırıldı. Buna en iyi cozum hastane ama hastaneye gitmemem lazım. Ailemin haberi yok, olmaması da lazım zaten. Bir kavgada oldu. Sol yumruğum sağa doğru bakarken sağ taraftan yumruğuma sert ve hızlı bir bicimde bir cisim geldi. Ne olduğunu boş verin. Bunun kırık ya da catlak olduğunu nerden mi anladım? Kısa sure once yazın catlayan başparmağım iyileşti. O zaman da boyle ağrıyordu. Kolumu aşağı salınca ağrıyor, yukarı kaldırınca ağrı hafifliyordu. Şimdi de boyle. O zaman alcıya falan aldık. Ailemin haberi olduğu icin kendi capımızda onlemler aldık. Ama benim şimdiki catlak ya da kırığımı kimsenin oğrenmemesi lazım. Bu olay dun gece oldu. Şimdi sabah ve ağrı kolum durduğu zaman olmuyor. Tam olarak kol denilemez, bileğe daha yakın. Bilek ile dirsek arasında bileğe cok daha yakın. Kolumun altı yere paralel şekilde durduğunda sağ tarafta olan şey. Cunku orayı biraz elledim baktım. Garip bir şey var. Sadece kablo ve anahtardan oluşan elektrik devresinde anahtar kapalı iken ki gibi. Ama o kadar ayrık değil. Muhtemel bir mesaj: Burası hastane değil. Boyle demeyin tek cozum yolu internet. Hastaneye gidemem hastaneye gitmeye de ikna etmeye calışmayın lutfen. Evde kendi yontemlerimle en kısa surede nasıl atlatabilirim? İlk saatlerde ve şu anda morluk yok. Vermediğim bilgiler elbet vardır. Ama benim aklıma bir şey gelmiyor. Siz sorun ben cevaplayım başka bilgiye ihtiyac varsa.
Not: Bu konu cok onemli bir konu olduğu icin başka bir forumda da yazdım. Cok onemli cunku bu sene sınav senem ve sınava 2.5 -3 ay kaldı.
Cıkık da olabilir bilmiyorum. İnşallah cıkıktır da yerine oturur yakında. Derslerime engel oluyor. Cok zor boyle yaşamak. Gercekten.
Yok mu ceval verebilecek?
Kolum catladı ya da kırıldı
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kolum catladı ya da kırıldı