Merhaba arkadaslarım kardeslerim. Mekatronik 2.sınıf oğrencisiyim. Bugun derste tahtadaki notları defterime gecirirken hoca boynumdaki kolyeyi gordu ve yanıma yaklaştı. Kolyenin ucunda da Che Guevara resmi vardı. Bu ne lan diye kaba bir uslubla bana sordu bende kolye hocam dedim kolyemi cıkartıp baktı ve uzerindeki Che Guevara resmini gordu ve alaya aldı ses etmedim. Daha sonra bu adam mı daha unlu yoksa sen mi daha unlusun dedi (ne demek istedigini anlamadım ama) Bende tabi ki de o adam daha unlu hocam dedim. Neden kimmiş o adam dedi. Bende kendisi kubalı devrimcidir bilmiyorsanız neden bu kadar gerildiniz dedim. Daha sonra konuyu kapatmak icin yanımdaki arkadasım beni durttu sus uzatma dercesine... Sonra dedi bence sen daha unlusun o adamdan. sebep nedir hocam dedim oyle dedi. Ders bitti hoca sınıftan cıkarken bana dondu ve sen bu okulu bitir bende goreyim gibisinden bir laf etti. 20 yaşına gelmis adamım beni sınıfın icerisinde rezil etmesi acaip dokundu. Simdi sormak istedigim şudur. Ben ne birinci senemde ne ikinci senemde asla derste ********* yapmıs dersin huzurunu bozmus ogretim gorevlilerine karşı saygısızlık etmiş birisi kesinlikle degilim. Dersime girerim notumu tutarım ceker giderim. Sırf bu kolye yuzunden boyle bir sacmalık yuzunden kalacaksam o hocaya gun yuzu gostermem. Sizce beni bırakma gibi bir hakkı var mı bu sebepten ? Nerede ozgurluk. Bebeklere tecavuz edenlerin bile elini kolunu sallayıp rahatca gezdigi bir ulkede ben Che Guevara kolyesi taktım diye okul uzatmam gulunctur. Yapabilecegim bir şey var mı?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- Kolye yuzunden okul uzatma...