Selamlar herkese iyi gunler. Bugunku konumda gercekten test ederek edindiğim tecrubeleri size aktaracağım.

Oncelikle bilmenizi isterim ki bu konu trol de değil herhangi kotu bir amac icin de acılmadı.

Evet bilgilendirmemizi de yaptığımıza gore şimdi asıl konuya gecebiliriz. Yaklaşık 2 hafta once bu konuyla ilgili bir haber gordum ve iyice araştırdım. Ozellikle benim gibi dar ic camaşırları (t*nga ve benzeri) kullanan kişilerin de gerek iz cıkması gerek malum bolgenin cok kapalı kalmasından rahatsız olduğunu fark ettim. Sonra denemekten zarar gelmez manteritesin de hareket ettim ve 1,5 haftadan uzun bir suredir ic camaşırı giymedim. Kulottan bahsediyorum sutyenden değil haberiniz olsun Ayrıca şunu belirtmekte fayda var ben bu surenin yarısından fazlasını arkadaşlarımla, ailemle ve tek başıma dışarıda gecirdim yani evde oturup yatmadım.

Gelelim tecrubelerime; oncelikle ilk birkac saat cok garip hissediyorsunuz o cıplaklık hissi insanı cok garip hissettiriyor ve biraz tedirgin olmanıza da yol acabiliyor, (en azından bende oyle oldu) ancak zaman gectikce vucudunuz buna alışıyor. Ve ben neden daha once ic camaşırı giymeyi bırakmadığımı sorguladım. Bana cok rahat geldi. Tabii ki etek, elbise gibi kıyafetler de aynı şey gecerli olur mu onu bilmem Tabii ki benim bu tecrube edindiğim sure cok da uzun bir sure değil ancak benim karar vermeme yetti. Ben bundan sonra alt taraf icin ic camaşırı giymeyi duşunmuyorum.

Acıkcası ic camaşırı giymeyi bıraktığım bu surede hicbir sağlık sorunuyla karşılaşmadım. Fakat şunu soylemekte fayda var kimi uzmanlar ic camaşırı giymenin zararlı kimisinin de yararlı dediğini gordum. Siz de hem YouTube'dan hem de internet sitelerinden bu konuyu araştırıp ona gore kararınızı verebilirsiniz. Ben de birkac tane siteyi aşağıya bırakıyorum, ilgilenenler bakabilir.

Kulot Giymezsek Ne Olur? - Kelebek Yazar Coğumuz icin ic camaşırı giymek neredeyse nefes almaya benzer bir rutindir ve ic camaşırı olmadan dolaşma duşuncesi tuhaf gelebilir. Gercekte, ic camaşırı giymeyi bırakmaya karar verirseniz sağlığınız icin cok daha fazla fayda elde edebilirsiniz. İc camaşırı giymezsek ne olur, ic camaşırının...
kelebekyazar.com

İc Camaşırı Giymeyi Bıraktığınızda Vucudunuza Ne Olur? Coğumuz icin ic camaşırı giymek neredeyse nefes almaya benzer bir rutin. Peki ic camaşırı giymeyi bıraktığınızda vucudunuza ne olur?
listelist.com

http://www.incisozluk.com.tr/w/kilotun-zararlar%C4%B1/