Dostlar merhabalar. İsmim Burak 16 yaşındayım. Bundan 8 ay once 2 tane fistul ameliyatı gecirdim. Cok şukur atlatmış bulunmaktayım. Ameliyattan sonra crohn veya ulseraktif kolit olabileceğimi duşunerek internetten araştırma yapmaya başlamıştım. Karının sağ alt bolgesinde ağrı, tuvaletten sonra rahatlamama hissi gibi semptomlar yazıyordu. Bu semptomları okuduktan sonra acaba bende de var mı diye duşuncelere kapıldım. Aradan 1 gun gectikten sonra karnımın sağ alt tarafları ağrımaya başlamıştı. 1 ay boyunca bu ağrıyı cekmiştim. Sonrada duşunmemeye başladım ve kafamı başka işlere yordum ve 8 aydır herhangi bir ağrı soz konusu değil. Ameliyat olduğum gunun, ertesi gunu vucudumu araştırmaya başlamıştım acaba başka bir hastalığım var mı diye. Elimi kafama attım ve kafamın tepe noktasının biraz sağınad bir kemik cıkıntısı fark ettim. Bu beni epey korkutmuştu. Beyin tumoru olabileceği şuphesiyle internetten araştırma yapmaya başladım. Beyin tumoru semptomlarında kafanın o bolgesinde ağrı yuruyuş bozukluğu hızlı yorulma gibi şeyler yazıyordu. O gunden sonra, gunde 1-2 defa olmaya mahsus 10-15 saniye suren ağrılarım olmaya başladı.

Bu ağrılar kafamdaki kemik cıkıntısının olduğu bolgelerde oluyordu. Ayriyeten cabuk yorulmaya başladığımı hissetmiştim. Ailemin deyişine gore doğuştan olan bir cıkıntıydı, ve zayıf olduğum icin vucudumdaki herhangi bir kusur hemen belli oluyordu. Kafamdaki cıkıntıyı fark edeli 8 ay oldu ve birkac gun sadece ders calışmaya odaklansam herhangi bir ağrı olmuyor. Fakat arada bir kafamı duşununce duşunduğum gibi 10 saniye suren hafif ağrılar hissediyorum. Onun dışında herhangi bir sağlık problemim yok yuruyuş bozukluğu, baş donmesi vb. Kafamdaki cıkıntının boyutu da 8 aydır aynı. Herhangi bir buyume vb. durum meydana gelmedi. 3-4 gun akrabalarım ile zaman gecirince kafam aklıma gelmiyor ve herhangi bir ağrı olmuyor. Fakat evde, odam da boş boş dururken kafam aklıma geldiği sıralar ağrılarım olabiliyor. Sizce tum bu anlattıklarım ne olabilir? Anksiyete yuzunden olduğunu duşunuyorum. Babamda da anksiyete mevcut. Aynı benim cektiğim dertleri oda cekiyor. Sizlerinde goruşlerini almak isterim. Şimdiden cok teşekkur ediyorum.