Psikolojik ve davranışsal sorunlarım var
Sağlık0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikolojik ve davranışsal sorunlarım var
-
20-10-2022, 20:24:05Nasıl konuya gireceğim bilmiyorum, oncelikle hepinize iyi geceler dostlar. Burası ailem gibi bir yer. Soracak kimsem yok burası da guzel mekan gercekten. Konuya geleyim, psikolojik ve davranışsal sorunlarım var arkadaşlar. Sizden yardım istemek durumundayım care bulamıyorum cunku. Oncelikle cocukluktan beri cok rahat tavırlı bir insanım diyebilirim. Bir mekana bir eğlenceye veya bir kavgaya girersem sarhoş gibi hissediyorum, ne yapacağımı duşunemiyorum veya bir şey yaptıysam onu fark edemiyorum sonrasında bazen fark ediyorum utanctan dibe giriyorum. Sonrasında bir insanla kavga ederken veya bir munakaşaya girerken titreme geliyor ve korku hissiyatı. Ondan sonrasında takıntılarım cok fazla (OKB seviyesinde.) Ornek vermem gerekirse 6 ay once ayrıldığım kız arkadaşımla 9 ay once buluştuğumuz zaman bir yanlış anlaşılma yuzunden gelen korku hissiyatı (şikayet eder vs.) Onun dışında daha başka başka şeylerin mesela birisine rahat davranırken farkında olmadan yazdığım kelimeler yuzunden takıntılarım yani her şeye karşı takıntılı olabiliyorum. Doktor antidepresan verdi ona başlayacağım. Yaşım 14, lise 1'im. Buyudukce bu sorunlarım fazlalaştı ciddi derecede. Nelerdir onerileriniz?