Selam dostlar kuyruk sokumunda kıl donmem var aptallık edip doktora veya gitmedim zamanında sanırsam 3-4 senedir var, sırf şu yuzden devam ettiğim sporumu bıraktım ve bu surede ne fizik kaldı ne bir şey ustune obezite oldum, spora gidip ne kadar yapsamda bu hastalık yuzunden devam edemedim. Doktora gitmedim utandım herhalde neden bende bilmiyorum ya da bir şey olmaz kıl donmesi değildir bu dedim. Şimdi doktorla konuştuk ve bu ay sonu ameliyat yapıcağımızı ve "lokal anestizi" olacağımı soyledi. Tam bir mal gibi kıl donmesi ameliyatı videosu izledim ve hafiften tırstım şimdi dostlar 2 adet sorum var,

Zamanında cok dişciye gittim ve kanal tedavisi oldum fakat lokal anestizi ye rağmen (2 iğne) hissettim hepsinde ve cok acıdı bu diş icin ayrı bir olay mıdır ameliyat olurken hissetmeyeceğim değil mi?

Dediğim gibi 3-4 senedir kıl donmem var dışardan bakıldığında nohut tanesi kadar sivilce var fakat icerden cok fazla buyur gibi yorumlar okudum bunun ameliyata etkisi buyuk olur mu hisseder miyim ve sizce fazla buyumuş mudur?

Şimdiden hepinize teşekkur ederim, bu arada oturma bozukluğundan dolayı kıl donmem var.