Herkese selamlar, iyi forumlar diliyorum. Eskiden gece 4 de bile yatsam sabah 7 8 de uyanmakta pek zorlanmazdım. Bana sabah erken kalkmak cok iyi geliyor ve her şeyi onceden halledebiliyorum. Kısacası gun bana kalıyor. Ancak ozellikle bu YKS'ye hazırlandığım donemde uyku duzenim kotu oldu bayağı. Acık liseye gectim ve gectiğim zaman boyle bir sorun olacağını hic duşunmedim. Ancak şu anda bana cok zarar verdiğini duşunuyorum. Akşamları ders calışamıyorum sabah erkenden calışmak bana verimli geliyor. 1 hafta boyunca saat 6 da kalkmayı başardım ancak sonrasında yine eve misafir falan geldi derken o iş de olmamaya başladı. Gunde 12 saat ders calıştığım oluyor bazen ama uyku sorunum olmadığında bu oluyor. Saat 12 de uyanınca gunum berbat geciyor ders calışsam da hemen sıkılıp bırakıyorum. Yani neticede bana cozum onerilerinizi sunarsanız cok sevinirim. Bu arada her sabah saat 8 bucukta kalkıp kardeşlerimi okula bırakıyorum ancak cok yorgun oluyorum. Baba sabah 6 da bazen 5 de kalkmam icin gerekli tuyolar lazım. Teşekkur ederim.
Konu guncel.
Sabah kalkamamak
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sabah kalkamamak