Oncelikle hepinize merhabalar sevgili forum uyeleri.
Son zamanlarda kendimi beyinsel olarak cok yıpranmış hissetmeye başladım. Surekli ağlama hissi geliyor. Bazı durumlarda goğusumde bir ağrı belirmeye başlıyor. Kalbim bir anda carpamaya başlıyor. (kalbimin carpışını o kadar hissediyorum ki sanki damarlarımda akan kanı hissediyorum). Nefes alıp vermelerim hızlanıyor. Bazen sadece 5 saniye iken bazen 2 3 dakika bazen de yarım saat kadar surduğu oluyor. Tum bunlar bir anda oluyor. Ortada hicbir şey yokken bile. Dizi izlediğimde, oyun oynadığımda ve yatağımda yattığımda hic fark etmiyor. Ayrıca tum bunların yanı sıra iştahım kacıyor. Yemek yiyemiyorum. 1 hafta yemeden icmeden kesildiğim oluyor. Şu an 22 yaşında olmama rağmen 176 boy 48Kg'yim. Dahiliye, gastroenteroloji ve noroloji doktorlarına gittim.

Lise son sınıfta yani 2018 yılında hafif mide ağrısı olarak başladı. Rehber oğretmenimin tavsiyesi ile bir psikiyatriste gittim. Anksiyete bozukluğumun olduğunu soylemişti. Lustral adında bir ilac verip gondermişti. O yıldan bu yana surekli şikayetlerim arttı. Dahiliye, gastroenteroloji ve noroloji doktorlarına gidiyorum herhangi bir hastalık veya sorun cıkmıyor. Her şey normal. Psikiyatriste gittiğimde ise antidepresan cozummuş gibi verip yolluyorlar.

Acaba ozel bir psikiyatriste mi gitsem bilemiyorum. Ne yapmalıyım hicbir fikrim yok.