Geceleri kulağım cınlayarak ve titreyerek uyanıyorum
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Geceleri kulağım cınlayarak ve titreyerek uyanıyorum
-
20-10-2022, 20:03:00Her gece oluyor. Tanımlaması cok zor ama elimden geldiğince anlatmaya calışacağım. Gece gozlerim hafif acık şekilde uzaklara dalarken bir anda kulağım cınlamaya başlıyor (cınlamadan cok kulak kanatıcı metal muzikleri sesi gibi) ve bu cınlama duşuk sesten yukseğe doğru gidiyor. En yuksek sese ulaştığı zaman gozlerim kırmızı gormeye başlıyor ve kendimi bir kabusta buluyorum. Dun gece gorduğum birkac kabusu anlatayım: İlki Tanımadığım ama aşırı tanıdık gelen bir insan siluleti ama kıpkırmızı ve ağlıyor o ağlarken fısıldama sesleri geliyor ve 5 6 saniye boyle surdukten sonra titreyerek ve cığlık atarak uyanıyorum. Bir diğer kabus ise tavandan kendime baktığımı goruyorum ve boyle suruyor ama onceden hazırlandığım icin bunun bir kabus olduğunun farkına varıyorum. (bu bir teknik merak edenler icin adı lucid ruya) her neyse kabusta olduğumu anladığım zaman sizden korkmuyorum diye bağırıyorum ve sonra anlatmak istemediğim derecede urpertici bir şey oluyor yine cığlık atarak uyanıyorum. Arkadaşlar gercekten uyumaktan korkmaya başladım. Dua okuyorum fakat işe yaramıyor ve yaramadığı gibi dualarla ilgili de kabuslar goruyorum. Aranızda psikoloji ile ilgili bir bolum okuyan varsa bu durumun tıp acısından adını soyleyebilir mi? Son care psikolog gibi.