Nasıl kilo alınır?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Nasıl kilo alınır?
-
20-10-2022, 20:02:0980 kilodan 56-57 kiloya indim. Hedef kilom 48 idi ama hem mental sağlığım hem de normal sağlığım buna izin vermedi. Bazen 300 bazen 250 bazen de 0 kaloriyle haftalar gecirdim. Normal yemeye başlamak istiyorum artık normali de acıklayayım butun oğunlerimde protein karbonhidrat yağ dengesi olacak sabah: Cay, 4 adet zeytin, 1 adet tam bugday ekmeği, kucuk dilim peynir. (2 ara ogunum var ikisi de meyve. Oğle: Tabagın ceyreği kadar makarna pilav kuskus vs. okula gidiyorum başka bir şey cıkartmıyorlar. Yaklaşık 80 kalori. Tabagın yarısı kadar ana yemek yogurt ekmek dogramayı sevdiğim corba varsa yine tam bugday ekmeği. Aksam ise annemin yaptıklarından yine oğlenki gibi bir tabak olusturmayı fakat ekmeksiz ve oğlenkine gore biraz daha az yemeyi duşunuyorum. Sizce kilo alır mıyım? Gayet sağlikli bir liste ama kilo almaktan aşırı korkuyorum. Metobolizmam kilo almaya musait değil sanirim (15 gun Fast food beslenip 2 kg almıştım) ama yine de bilmiyorum 300 kalori alırken birden 1300'e cıkmak (bana gereken enerji mıktarı) korkutucu geliyor. Sizce alır msym kilo? Not: Spor yapıyorum (bisiklet paten bazen cardio)155 boyundayım cinsiyetm kız.