Lazer goz tedavisi
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Lazer goz tedavisi
-
20-10-2022, 19:33:37Arkadaşlar merhabalar. Oncelikle 17 yaşındayım. 1. sınıftan beri gozluk kullanıyorum fakat goz numaralarım gittikce arttı. Şu an ikisi de 9 derece civarı. Uzağı goremiyorum. Gormem cidden gittikce zorlaşıyor ve ileride Allah korusun kor olmaktan cok korkuyorum. Yani boyle bir ihtimal var mı? Doktor 18 yaşına kadar veya 18 yaşından sonra duşebilir dedi fakat arttı. Her 6 ayda bir kontrolum var ve gidiyorum. Bazen olduğu yerde kalıyor değişmiyor numara bazen de cıkıyor. Mesela bir cam almaya kalksam 700-800 hatta 1000 TL ’den bahsediyorlar bu da cidden yuksek fiyatlar. Kendim calışırsam falan almaya calışıyoruz bir turlu. 18 yaşımdan sonra lazer ameliyatı olmak istiyorum. Fiyatı ne olursa olsun hani kafaya koydum, calışacağım, bir şey yapacağım o parayı bulup bundan kurtulmak istiyorum. Hem gozlukle yaşamak zor hem de neredeyse 1 yılda bir 1000 TL civarı para vermek zor. Lazer ameliyatı olsam sadece numaralar mı duşuyor yoksa tamamen gozlukten kurtulabiliyor muyum? Haberlerde kor oldu vs. gibi haberlerde var ondan da korkuyorum. Tavsiye eder misiniz? Aranızda olan varsa yardımcı olabilir mi? Neler yapılması lazım? Gozluklerden tamamen kurtulabilir miyim? Teşekkur ederim şimdiden.