Gobek deliğimde kan
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Gobek deliğimde kan
-
20-10-2022, 19:32:15Arkadaşlar ben daha onceden kıl donmesi gecirmiştim fakat kuyruk soku muydu ve hayatımın en kotu zamanıydı. Hayattan falan iyice soğumuştum. Az once karnında bir şey hissettim bir bakttım kan var. Bir de kurumuş galiba siyah olmuş. Ben de parmağımla baktım. Parmağıma sanki su tutmuş gibi bir şey deydi. Onceden kıl donmesi olduğum icin bunun da kıl donmesi olacağını duşundum. Daha az once oldu o yuzden acayip telaşlıyım. Annem falanda bilmiyor. İnternetten baktım ameliyat sadece %1 ihtimalle oluyormuş ve doktora gitmeden once temizlik ile falan gecebiliyormuş. Doktora gitmek benim in en son secenek olur arkadaşlar. Hadi kuyruk sokumundaki kıl donmesi kesin ameliyat gerektiriyordu ama gobekdeki hem ameliyat olma ihtimali %1, hem de temizlik falan ile geciyormuş. Bende size ne yapmam gerektiğini soruyorum. Bence 1-2 gun (siz yazarsanız sevinirim nasıl yapılacağına dair) temizlik ile deneyim. Ondan sonra doktora başvurmak istiyorum. Cunku doktorlarda direkt ameliyata başvurabiliyormuş. Onceki kıl donmesinde gittiğimde acayip canımı yakmıştı. Gobek deliğine zarar vermeden nasıl temizleyeceğime dair yazarsanız sevinirim. Google'a kıl donmesiyle ilgili bilgi almak cidden cok zor hep aynı şeyler cıkıyor. Belki yaşayan vardır ne yapmalıyım?