Merhabalar.
Nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hastalık hastası değilim. Bana sıkıntı vermeye başladı. Psikoloğa da gidemem. Bana tavsiye vermenizi istiyorum sadece. Sosyal ortamlardan hep kacınıyorum. Mesela biri beni izleyince hicbir şey yapamıyorum. Herkes beni izliyor gibi hissediyorum. Derste doğru sonucu buluyorum ama yanlıştır diye soylemiyorum. 5 tane etwinning projesindeyim. Bir tane hoca var. Benimle bayağı ilgileniyor. Beni isteğimle projelere sokuyor. Ama projeler bittiğinde bize belge veriyorlar. Okulun merdiveninin oraya cıkartıyorlar. Yani bin kişinin onunde veriyorlar. Gecen hatta verdiler. Beni cağırdılar ama cıkamadım. Bir suru kaygı yaşadım bir an. Ağlamaya başladım. Ellerim titremeye ve nefesim daralmaya başladı. Gittikce kotuleşiyorum.

Kucukken hep dışlanan biriydim. Kimse atak gecirdiğimi bilmiyor. Soylemem de. Kendimi ezik gibi hissediyorum. Okul dışında asla dışarıya cıkmam, cıkamam. Herkes bana bakıyor gibi hissediyorum. Mesela hoca herkesi tek tek kaldırıp soru cozduruyor. Bana gelmeden once bir suru kaygı yaşıyorum ve titrememe sebep oluyor. Rezil olacakmış gibi hissediyorum. Goz teması zaten hic kuramıyorum. Gecen bir tane hoca kollarımdan tutup kendine cevirdi ve bana bak dedi. O an gozum yaşardı. Kurmaya calıştığım zaman gozlerim yaşarıyor ve nefes alamıyorum. Surekli ezik gibi ellerimle oynuyorum. Tek başıma asla teneffuste bahceye inmem. Bugun okulda toren yaptılar. Bahcede okulun tamamı vardı. Sonra toren bitince 10 dakika saldılar. Kimsenin sınıfa cıkmasına izin vermediler. Ben de bir yere saklanmak icin yer arıyordum. Surekli herkes benimle dalga geciyor gibi hissettim. Ağacın arkasına gecip oturdum. Boyle olduğum icin insanlara karşı farklı davranışlar sergiliyorum. Bu yuzden de beni yanlış anlıyorlar. Sizden tek ricam bana tavsiye verebilir misiniz? Boyle zamanlarda nasıl rahatlayabilirim?