Arkadaşlar perşembe gunu uykuya yattım. Kalbimin atışını yatış pozisyonunda duyduğum icin yani cok hızlı attığı icin kaygı ve korkudan dolayı uyuyamadım, 4 gundur aralıksız olarak hızlı atıyor goğsumde vurduğunu hissediyorum yani, normal atışa nadiren gecti. Hafta ici 1-2-3 gibi yatıp 7.30'da kalkardım okul icin. Hafta sonları sabahlardım bazen veya 4 ve sonrası gibi yatıp gec kalkardım, 12-1 gibi. Bu boyle 3 4 ay devam etti tabii değiştiği oluyordu hafta sonları erken yattığım oluyordu ama genel olarak ilk bahsettiğim gibiydi. Onun dışında kahvaltı cok fazla etmiyordum az bir şey yerdim. Ama hafta sonları normal ederdim kahvaltımı. Kola da ictim son zamanlarda bayağı. Kalp attığı icin 4 gundur kaygılı, stresli, korkulu ve endişeliyim. Şu an bile yazarken vuruyor goğsume kalp kut kut carpıyor. Bir de okulda maskeli duruyoruz. Ama kac aydır boyle bir şeyim yoktu yaşam stilim boyleyken hep normaldim. Şu an durduk yerde neden 4 gundur carpıntım var? Yaşım 15 bu arada. Bu arada bazen kalbimde tekleme hissi de oluyor, bu carpıntı ve goğuste kalp atışını hissetme yuzunden 2 gun uyuyamadım. Acile gittik oncelikle sonra EKG ve kan testi istendi, EKG'de sinus taşikardisi cıktı sonra dinlendim normal atına dondu ama hastaneden cıkınca yine oluyordu evde de oluyordu kan testinde B12, 25OH-D, D vitamini ve kalsiyum da eksiklik cıktı ama ilacları aldım ictim yine devam ediyordu carpıntı, yine acile gittik yine EKG yine kan testleri istendi EKG'de hafif ritim bozukluğu cıktı kan testleri normaldi. Kardiyolojiye gidemedik yarın gideceğiz inşallah. Sonra eve gittim yine aynı goğsumde vurmalar ve carpıntı vardı aralıksız hic duzelmiyordu sakinleştirici vuruldu sakinleştim ama yine oldu carpıntı. Uyudum uyandım 2 saat falan goğus vurması, carpıntı hissetmedim sonra yine başladı 2 saat sonra. Devamlı acile gittik ama korkulacak bir şey cıkmadı. Kalbimin normal atması icin yani carpıntıyı goğsumde hissetmemek icin ne yapmam lazım ilac falan yok mudur?
Okursanız sevinirim.
konu guncel.