Cumleten selamun aleykum. Biraz uzun yazacağım. Vakti zamanında ufak tefek sebepsiz psikolojik sorunlardan dolayı lustral ilacına başladım. Zamanla hayatım daha guzel olmaya başladı. Ardından zaman gectikce ilacı bıraktım. Bıraktıktan hemen hemen 3 ay boyunca yine psikolojimi ciddi etkileyebilecek olaylar yaşadım ve 5 ocak 2022 tarihinde yeniden lustral ilacına başladım. Ama bu sefer bana ciddi manada yan etki yaptı. Yan etkiler fiziksel den cok ruhsal oldu. Hayat tamamiyle anlamsız gelmeye başladı. Nasıl olsa oleceğiz neden insanlar uğraşıyor birşeyler le. İntihar istekleri cabası ama dini inancım ağır bastığı icin yapamıyorum. Bir kafeste hissediyorum ve hic gecmeyecek gibi geliyor. Bazen duşunuyorum, butun bir omur boyle nasıl gececek diye. Geleceği duşundukce korkuyorum, nasıl yaşanır nasıl yaşlanılır diye.
Eskiden cok pozitif, neşeli bir insandım. Şuan o halimden toz tanesi kadar eser var. En buyuk ozlemim gecmişimdeki halime. Yine en buyuk pişmanlığımda gecmişimdeki halime. Şımarıklığımdan, rahatıma duşkunluğumden yaptığım hatalara, bunlardan hareketle yakınlarıma verdiğim umutlara.
Lustral ilacının yan etkisi
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Lustral ilacının yan etkisi