Selamlar herkese. Beyler benim cildim aşırı ama aşırı derecede yağlı. Benim kadar yağlı cildi olan başka bir insan var mıdır bilmiyorum ama şoyle acıklayayım: Gunde 2 defa banyo yapmama rağmen banyodan 1 saat sonra tenim yine yağlanmaya başlıyor. Mesela elime 30 dk boyunca telefon veya mouse tutayım, elimin yağı telefon ve mouse'a bulaşır. Sacımı 5 dakika boyunca defalarca şampuanlasam bile 2 saat sonra elimi sacıma goturduğumde epey yağ olduğunu fark ederim. Hele hele sacımı 1 gun yıkamasam ertesi gun acık kumral renkte olan saclarım simsiyah gorunur. O kadar yağlıdır ki suya batırmış gibi gozukur ve elimi sacıma dokundursam ve akabinde elime telefonu alsam telefon kayıp duşer elimden. Gunde 2 defa banyo yapıyorum ve her banyoda kese ile vucudum kıpkırmızı olacak, derim aşınacak şekilde keseleniyorum ama nafile. Ertesi gun vucut yine yağlı. Fazla sıcak ortamlarda da bulunmam asla. Bulunduğum oda 17-20 derece arasıdır. Şu korona zamanlarında hastaneye gidip tahlil yaptırmaya da cekiniyorum ama daha once tahlil yaptırdığımda problem yoktu. Daha bu sabah duş aldım ve sırtım, avuclarım, kollarım, yuzum ve saclarım coktan yağlandı bile. Aynı durumdan muzdarip olan var mı? Bunun icin tavsiyeleriniz var mıdır? Teşekkur ederim.