Her şey Dying Light oynarken başladı.
Oyunun ortasında donmekten başım donmuştu, cok umursamadım ve yattım. Zaten gec olmuştu. Sabaha okula gitmek amacıyla kalktım, baş donmem gecmemişti, mide bulantım da vardı, bayağı hasta hissediyordum. Rapor aldım ve gitmedim. İlac falan derken gecti gibi oldu. Artık oyun oynarken baş donmesi başladı. Her ne kadar hafif de olsa rahatsız etmeye alınan zevki azaltmaya başladı. Ramazan girdi araya, ben de doyumsuz biri gibi sahur sonrası oğleye kadar oturup canlı derslere girip yatıyordum. Oğlene kadar sonunda fırsatını bulduğum Breaking Bad'i saatlerce aralıksız gozlerimi umursamadan izledim. Sonra bir gun iftara doğru uyandım. Babam bana saati sordu, o zaman eyvah dedim cunku duvar saatini okuyamıyordum. Kanal 7 haberlerinin alt yazısı bile bulanıktı. Ustelik o zamanlar baş donmeme mide bulantısı ve kafamın kendi kendine hareket hissi eklenmişti. (Doktora gitmeye korkuyorum cunku aile ici bir problem ama orasını boş verin ama gitmem gerektiğini biliyorum, sadece danışayım dedim.) Uzun sureler internetten araştırdım. Vertigo mu dersin, Hidrosefali mi dersin, dizziness head mi dersin, resmen tıp okumuştum artık. Artık zamanı rastgele olan ve gunumun baş donmeli gecme suresinin sağlıklı sureden fazla olduğu bir hale geldim, hÂlen doktora gitmiş değilim. Bu benim internetteki son hastalığım ile ilgili araştırmam. Herhangi biri yardım ederse sevinirim. Lutfen okumak konusunda uşenmezlik yapmayınız.