Selam, merhaba. Şu an solgar VM-75 kullanıyorum, neredeyse 6-7 aydır surekli bu urunu kullanıyorum memnunum ama bitmek uzere. Solgar urunlerinde besinler gunluk ihtiyacın hep yuzde yuzun ustunde yani mesela B12 %1000.

Natures supreme erkekler icin multivitamini var icinde zerdecal, ginseng ve coq10 ve diğer vitamin ve mineraller var ve o da gunluk ihtiyacın yuzde yuzun ustunde aynı solgar gibi ama pek ısınamadım o yuzden sormak istemedim yani tavsiye eder misiniz natures supreme urunlerini?

İlginc tarafı mesela yorumları okuyorum natures supreme kullananlar bazıları olumsuz yorum yapmış besin değerleri yuzde yuzun ustunde olmasına rağmen ama centrum veya Supradyn'de değerler tam yuzde yuz fazlası yok yani B12 %100 mesela. Ama bu iki urun daha etkiliymiş. Yani daha az olmasına rağmen daha etkili olmasını pek anlamadım sanırım vitaminlerin formlarıyla kalitesiyle alakalı.

Yani kısaca natures supreme urunleri mi (vitamin C-D veya multivitamin, ginkgo biloba curcumin) yoksa solgar ginkgo biloba curcumin vitamin mi?