Selamlar, bir durum hakkında ne yapacağımı şaşırdım ve size sormak istedim.
Ben cok dışarı cıkmaya sevmeyen ama bazen aile zoru ile (cok bilgisayara bakmayayım diye) dışarı cıkan bir cocuğum. Kendimi bildim bileli arkadaşlarımı tanırım. Bizim evimiz en alt katlarda, hemen arka tarafında balkon var. Balkon, apartman bahcesine bakıyor. Arkadaşlarımın bir kumesi var, orada kuşlara bakıyorlar. Birkac gun once kumesi bizim bahceye getirdiler. Ve son olarak bizim evin camına tıklanabiliyor.
Şimdi asıl kısım buradan sonrası, buralara kadar cevreyi tanıttım. Bir arkadaşım yaklaşık 1.5 hafta once "Dayım virus oldu, ben de 10 gun once dayımla temas ettim. Bu yuzden pek dışarı cıkmayacağım." diye bir mesaj attı. Ancak o gunden sonra da bahceye gelmeye devam etti. Sonra oğrendim ki surekli yanında olduğu ama başka apartmanda oturan babaannesi virus olmuş. Dediğim mesajı attığı gun surekli onun yanındaydım, eve geldiğimde de o mesajı attı. O gunden beri yanlış hatırlamıyorsam yanına gitmedim.
Babasını 3 gun once bakkalda gordum, deli gibi oksuruyordu. Ve bugun de oğrendim ki babası da virus cıkmış. Babası da virus cıkmasına rağmen hala dışarıya cıkıyorlar. Bugun babasıyla beraber gelmiş ve cama tıklayıp annemden cekici istemiş. Annem de "Yok" diyememiş. Buyuk ihtimal birazdan cama gelip cekici verecek. Ne yapacağım onu anlayamadım. Sanırım şoyle yapacağım: "Bırak oraya ben alacağım." deyip o gittikten sonra eldivenle veya herhangi bir şeyle alsam olur mu? Başka yapacak bir şey aklıma gelmedi.
Buraya kadar okuduysanız teşekkur ederim.
CoronaVirus hastasından nasıl eşya alınır?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- CoronaVirus hastasından nasıl eşya alınır?