Arkadaşlar dun geceye doğru burnum ara sıra hafif tıkanmaya başladı. Bugun gun boyu burnumun bir tanesi tıkanıktı. Yaklaşık 1 saat once de boğazım gıcıklanmaya başladı. Virusten şuphelenmeye başladım. Garip olan şey ise koku ve tat duyularım sağlam gibi duruyor. Normalde de her sene kış aylarında 1 kere garanti hasta olurdum ama bu sene pandemi dolayısıyla hasta olur olmaz şuphe etmeye başladım. Hastaneye gitsem 18 yaş altı olduğum icin test de edemiyorlar galiba. Zaten ailem dedemle ilgilendiği icin (şu anda dedem hastanede diyalize bağlı ve uyutuluyor) beni hastaneye goturebileceklerini sanmıyorum. Umarım virus değildir ve bir sorun yaşamam. Ayrıca bu yazıyı yazarken hafif başım ağrımaya başladı ama dun gece gec yattığım icin olabilir. Bir fikriniz veya deneyiminiz var ise paylaşmanız yeterli. Onun haricinde eğer virus kaptıysam, evde durarak atlatmayı duşunuyorum. Boş yere hastaneleri doldurmaya gerek yok bence.
Ayrıca kimsenin doktor olmadığını biliyorum. Sadece deneyimleyen var ise bir fikir verirsd guzel olur. Aksi takdirde başımızın caresine bakacağız.
Surprizbozan: Muhtemelen sebebi: (vakti olmayan okumadan gecebilir) sebebi ise cuma gunu dedemgilin evine, ani bir hastalık gecirdiği icin hızlıca cıktık ve gittik. 112'den ambulans istedik annem ve babam ambulansın arkasından gitti. Ben dedemgilde kaldım. Olaydan sonra telaşa duşen akrabalar elimizden bir şey gelir mi diye ikindi saatinden biraz sonra geldiler. Yaklaşık 10 kişiydiler. Biliyorum misafirlik falan yasak ama misafirliğe gelmediler zaten dedemin durumunu duyup yardımımız dokunur mu diye geldiler. Fazla da durmadılar 1 veya 1.5 saat sonra gittiler. Ben de o gelen misafirlerin yanında maskeyle oturdum. Maske kaliteli 3 katlı bir maskeydi ama yine de korkuyorum.
COVID-19'a yakalanmış olabilir miyim?
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- COVID-19'a yakalanmış olabilir miyim?