Genetik genlerimde baba tarafımın yan, arka sacları var ustte de var biraz ama şakaklar ve tepe cok acık. Babam, amcam, dayılarım, dedem falan tamamen kel Anne tarafında bir sıkıntı yok. Annemin babası, dayılarım, dedem falan sacları gur fakat beyaz renkte. Benim takıntı ettiğim konu sac dokulmesi olacaksa ki bana gore olacak cunku kaşlarım cok kalın. Daha 14 yaşından sakalım cıkıyor neredeyse yani hormonel ozelliklerimi baba tarafından cektim diyebilirim. Sac rengim, sac tipim falan anneme cok benziyor ve annemin tarafına ama yine burada onemli rolu genler oynuyor. Kendimden bahsedecek olursam saclarımı her gun 1 baş şampuan koyarım. Gun icinde wax surerim fakat mutlaka yıkarım sacımı. Kozmetik urunler kullanmıyorum. Arada argan yağı surerim. Dokulme olmuyor daha cunku yaşım genc. Sacım dokulecekse en az 30 yaşında dokulsun istiyorum ya Gencliğim heba olmasın. Bunu takıntı ettim. Yoksa kellik falan sorun değil, Johnny abim gibi olurum. Bu kellik ile actığım 3. konu sanırım ama burada daha cok kellik yaşı var mı? Onu merak ediyorum. Yani 20 yaşında senin sacın kesin dokulur diyebilir miyiz? Babamın sacları 32 yaşında dokulmeye başlamış.