Merhabalar, ben kendimi bildim bileli takıntılıyım. 3-4 yıl once duzen takıntım var idi hala var. Ama aşırı değil duzen olmadığında cıldırıyordum. Şimdi de ufaktan hem temizlik hem de duzen takıntısı var, gunde 1 saat odamı temizliyorum. Bilgisayarı sokup silip tekrar takıyorum ama her gun oluyor bu durum, bundan bir 8-9 ay once psikoloğa gittim. Okb tanısı kondu ama şimdi durum daha değişik. Sivilceli insanlar olur ya evet sen buna takıp ondan uzak durabilirsin. Ama benimki daha da değişik ondan uzak duruyorum+onun ismi diyelim Hasan h a s n harfleri ile ilgili hicbir kelimeyi kullanmamaya calışıyorum mesela. Bir PC topladım onun icindeki parcaların markalarında da sivilceli insanların isimlerindeki harfler olmayacak, bu en basiti butun gun beynimi yiyip bitiriyor. Bu sene LGS'ye gireceğim ama ben ders calışırken bile aklımda bu var. Mesela bir test kitabı alacağım. İsminde bu harfler var almıyorum ve aşırı takıntılıyım.
Cevremdeki insanlara mutlu gozukuyorum, fakat icimde aşırı mutsuzum gece normalde 11'de yatağa giriyorum. Gece 3-4 civarına kadar bu durum beynimi yiyor, acaba takıntılı olduğum bir şey yaptım mı? Diye mesela bir PC aldım. Şu an ben bu PC'de bir dosyayı 2 kere indirdim ya. Takıntım tutuyor, PC'ye format atıyorum ve kullandığım e-posta adresini siliyorum. Tamamen her yerden Steam'e oyun alıyorum.
Para yatırıyorum fakat bir gun dosyayı yanlışlıkla 2 kere indirdim. Orneğin takıntılı olduğumdan PC'yi formatlıyorum + tum hesaplarımı kapatıyorum, sonra tekrar sonra tekrar yakın olduğum kişiler bana soruyor. R hesabın neden kapandı ben de her seferinde farklı bir yalan soyluyorum. Bu en basitlerinden PC'yi yeni aldım, 7 ay falan oldu, 100-200 civarı format atmışımdır şimdi de PC'ye taktım satıp yenisini almak istiyorum. Neden cunku bir suru hesap actım icinde yenmeye calışıyorum ama başarısız oluyorum. Bu takıntıyı bu şeyi hicbir unuttuğum yer yok beynimi parcalıyor, gunde 24 saat bunu duşunuyorum ve bu anlattıklarım en basitlerinden mesela format attığım PC'ye bir kullanıcı oluşturursun ya her format attığımda farklı bir isim olmak zorunda surekli yenmeye calışıyorum. İnatla ama başaramıyorum, bana belki ulaşamazsınız cunku yine hesap değiştirmiş olurum olmadıysam da cevap vermeye calışırım. Hayatımda şu an hicbir şey duzgun gitmiyor, hatta geceleri intihar planı bile yaptığım oluyor ama annemi cok seviyorum onu uzmek istemiyorum.
Bu arada başka anlatmak istediğim şeyler de var mesela bir insan annesini sever ben 2X seviyorum. Cunku o bir gun vefat edecek her şeye boyle bakıyorum. O vefat edecek ben ne yapacağım falan diye bazen beni gorup uzulmesini istemediğim icin oturuyor ağlıyorum. Gizli gizli ve annemi cok sevdiğim icin biraz da sıkıyorum sıkılıyor benden ve yani cok sıktığım icin artık benden biraz uzaklaşıyor. Herkes ve yavaş yavaş herkesten uzaklaşıyorum, her şeyden uzaklaşıyorum, eskiden de okb vardı ama bu kadar değildi ve dinime bağlı namazımı kılan birisiydim ve artık ondan da uzaklaştım. Yaptığım hicbir şeyden zevk almıyorum, hicbir hedefim yok. Derslerim iyi olduğu icin ailemin benden LGS beklentisi buyuk ama benim bu beynimi yok eden şey yuzunden ondan da uzaklaşıyorum. Başka bir şey duşunemiyorum, hayat şu an bir zindan gibi sıkışıp kaldım. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Bir oneri verirseniz cok sevinirim.
Ne olduğunu bilmediğim psikolojik rahatsızlık
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Ne olduğunu bilmediğim psikolojik rahatsızlık