Merhaba arkadaşlar. Kafama aşırı taktığım konudan sizlere bahsetmek istiyorum. Benim 2 sene once cok guzel burnum vardı. Şu an 17 yaşındayım. 2 sene once ergenliğe girdim. Cok gec girdim ve bir ay icinde birden boyum uzadı. Burnumda aniden buyudu ve kemer cıktı. Cirkin bir hal aldı kusursuz burundan eser kalmadı ben hep ağzım acık uyuyormuşum burun eti varmış herhalde. Burun eti burun şeklimi bozmuş olabiliri mi sizce? Bir de aniden buyumeden kaynaklı olabilir mi? Gercekten cok kafaya takıyorum. Bir sorum daha vardı sosyal medayada Japon'ların yaptığı burun kaldırma işlemini gordum. Kulak cubuğunu kesip burnuna sokuyorsun. Burun ucuna gelecek şekilde ve burnun ucu kalkık duruyor. Sadece merakımdan yapmıştım burnuma sokarken cok zorlandım. Burnumun ucu bayağı esneyip acımıştı. Cıkarırkende burnumun ici yara olmuştu ama cok acı olmamıştı. Cıkardıktan sonrada morluk vs olmadı acı olmadı yani fakat benim burnumun ucunun yamulduğunu fark ettim sonradan yani burun ucumun biri yukarıda hafif biri aşağıda asimetrikti daha onceden boyle bir şey fark etmedim sizce bu işlemden kaynaklı olabilir mi yoksa kendim mi yeni fark ettim cunku cıktıktan sonra ağrı olmadı. Ağrı olmadan buruna cubuk girdi diye ucunun şekli değişir mi ki? Bayağı zorlamıştım ama ağrı olmadı dediğim gibi butun sorularımı cevaplarsanız cok sevinirim. Aşırı kafaya takıyorum.