Selamlar dostlarım. Daha onceden doktora gitmiştim bu mesele icin. Bana 0,25 de olsa numaralı bir gozluk tavsiye etmişti. Ben de her sene buyuyen goz numarası hikayelerini cok duyduğumdan 0,25 bile olsa almak istememiştim. Kendimi bildim bileli bilgisayar ekranına bakarım. Hep kısık ışıkta baktığım icin gozlere zeval gelmedi cok şukur. Ama artık yorulmaya başladılar. Şişiyormuş gibi bir hisle karşılaşıyorum birkac saat sonra, ozellikle yazı okurken. Doktor goz kuruluğundan bahsetmişti ama damlalar da bir yere kadar idare ediyorlar. I-Block gozluklere denk geldim. Fiyatı da cok uygun. Bundan başka gozlukculere gittiğimde ve bilgisayar gozluğu sorduğumda cok mırmır cektiler, kararsız kararsız tavırlara girdiler. Şak diye oneri sunamadılar. Ben de gosterdikleri gozluklerden tedirgin oldum, bir de ustune 500 TL fiyat cekince (Een dandik cerceve olmasına rağmen) hele ki numarasız bir gozluk icin sacma geldi. Sizin onerileriniz nedir değerli forum uyeleri? Şu kadar kişi arasında illaki bu zımbırtıyı kullanan birileri olmalı. I-Block beni idare eder mi, yoksa bir ton para akıtmalı mıyım? (Not: Aşırı sağlık duyarlılığına girmeye gerek yok. Hicbirimiz doktor değiliz ve bu gozlukler de radyasyon yaymıyor. Doktora git tavsiyesi haricinde tavsiyeler gelirse inanın cok memnun kalırım.)