Bugune kadar 3 kez pozitif vaka ile temaslı durumundaydım. İlk once kuzenim belirti veriyordu, ilk belirtilerini gosterirken otogara birlikte gidip eşya almıştık. İkinci temaslım amcamdı. Hastalığının 3. gununde tansiyonu cıkmıştı. Tansiyon aletini kullanabilen tek ben olduğum icin yanına gitmiştim. Ucuncu temaslım babamdı. İlk gunun gecesi birden ateşlendi ve hastaneye ben goturmek zorunda kaldım. Babam da pozitif cıktı ve yanında en uzun durduğum babamdı. Bu sabah hepimize test yapmaya geldiler. Negatif cıkarsak karantinamız bitecekti. Ufak kardeşimde şakasına bende korona vardır ufleyeyim de sana da bulaşsın diye şakalaştı. Tabii bu işin şakası bile kotu ama o an duşunemedik. Az once test sonucu geldi, o da pozitifmiş. Kendimi The Last of Us'daki Ellen gibi hissediyorum
COVID-19 hikayem
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- COVID-19 hikayem
-
20-10-2022, 18:29:28Merhabalar,
Bugune kadar 3 kez pozitif vaka ile temaslı durumundaydım. İlk once kuzenim belirti veriyordu, ilk belirtilerini gosterirken otogara birlikte gidip eşya almıştık. İkinci temaslım amcamdı. Hastalığının 3. gununde tansiyonu cıkmıştı. Tansiyon aletini kullanabilen tek ben olduğum icin yanına gitmiştim. Ucuncu temaslım babamdı. İlk gunun gecesi birden ateşlendi ve hastaneye ben goturmek zorunda kaldım. Babam da pozitif cıktı ve yanında en uzun durduğum babamdı. Bu sabah hepimize test yapmaya geldiler. Negatif cıkarsak karantinamız bitecekti. Ufak kardeşimde şakasına bende korona vardır ufleyeyim de sana da bulaşsın diye şakalaştı. Tabii bu işin şakası bile kotu ama o an duşunemedik. Az once test sonucu geldi, o da pozitifmiş. Kendimi The Last of Us'daki Ellen gibi hissediyorum. Bayağı da bir duşundum. Acaba ben mi taşıyıcıyım diye ama kuzenimden sonra veya amcamdan sonra aile icinde uzakta değildim bizimkilere. Bulaşmayınca bulaşmıyor demek ki ya da cidden Ellen oldum
.