Arkadaşlar cok korkuyorum. Lutfen fikri olan yazsın.
Ben bugun bazı şikayetlerim icin her zaman gittiğim hastaneden değil de başka bir hastaneden randevu aldım değişiklik olsun diye. Almaz olaydım.
17 yaşında olmama rağmen tek başıma gittim cunku bazı doktorlar bakıyor.
Hastanenin genel atmosferi korkunc geldi. Bembeyaz duvarlar, yeterince aydınlatılmamış koridorlar... Ve koridorlar kalabalık değil. Tam bir korku filmi gibiydi.
Butun bunlar benim psikoz belirtilerimi şiddetlendirdi. Koridordaki insanlar korkmuş, guvenliğe haber verdiler. Kacmaya calıştım psikozun etkisinde olduğum icin. Yakaladılar. Neyse biraz sakinleşince benim doktor randevumun bitmesini beklediler kapının onunde, bir olay olmadı gidebildim.
Randevu aldığım doktor poliklinikler kapanmak uzereyken e-nabıza girmiş, muhtemelen ne hastalığım var gormek icin, cunku yanımda annem veya babam olmadığı icin muayene etmedi. Ve guvenlikler ben doktor odasına girerken neler yaptığımı anlatmıştı doktora.
Bir anda kapı zilini duymaktan ve zorla akıl hastanesine kapatılmaktan cok korkuyorum, daha once yatmıştım hic sevmedim. Boyle bir şey olabilir mi cok endişeliyim.
Hastanın haberi olmadan hastaneye yatış kararı verilebilir mi?
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Hastanın haberi olmadan hastaneye yatış kararı verilebilir mi?