Arkadaşlar yanlış bilgisayar kullanımı sonucu sol gozumde kronik yanma mevcut. Bu hayatımı alt ust ediyor. Bilgisayar telefon kullanamıyorum. Bunca derdimin arasında bir de boyle bir şey cıktı başıma.

Oyle bir dert ki gelecek kaygısını dahi unutturup anı maffediyor. Hayatim maf oldu yaşama sevincim kalmadı. Bırakın evlenip birilerine bakmayı şu an kendi hayatımı dahi idame ettirmekte zorluk cekiyorum. Duşunun her işin bilgisayar olduğu bir donemde bilgisayar telefon kullanmamak ne demek, cektiğiniz acının uzerinizdeki ağır psikolojik baskıyı saymıyorum bile.

Gozlerimde goz kuruluğunun cok az olduğunu soyluyorlar ancak sol gozumdeki yanma bir turlu tam olarak gecmedi.

Olduğum tedaviler.

Suni goz yaşı, kirpik temizliği, lipiflow tedavisi, otolog serum ve siklosporin iceren antienflamatuar bir ilac. ( kanser ilacı )

Sadece siklosporin iceren ilac ve kirpik temizliğinden bir fayda gorebildim.

Doktorlar biyomikroskop da baktıkları zaman ağır bir goz kuruluğumun olmadığını ve boyle bir yanma nasıl olduğunu anlayamıyorlar. Gozlerimde bir iltihap mevcut gozlerim alev alev yanıyor. Sadece iltihap giderici damlalardan fayda gorebiliyorum.
Doktorum bunca tedavinin ardından sizde okuler rozesa olmasından şuphe ettiğini soyledi. Başka hic kimse bir şey soyleyemiyor.

Kuru goz icin.
Olmadığım tek tedavi ıpl lazer ve maske tedavisi.

Bu konu hakkında bilgileri olanve yardım edebilecek birileri var mı?