Arkadaşlar oncelikle herkese selamlar, ben son zamanlarda uzaktaki nesneleri cok hafif bulanık goruyorum ama yani cok kucuk şeyleri biraz bulanık goruyorum sadece diyebilirim. Yine de bir doktora gittim ve bana onemli bir şey olmadığını ve bana bir dinlendirici gozluk vereceğini soyledi, bir tane de gozumdeki kuruluk icin damla verdi. Ben gozlukcuye gittim ve bana numaralı gozluk olduğunu soyledi. Gozlerimde astigmat ve miyop varmış. Ben numaralarımı sorunca bana sağ goz: 0.75, 0.50 sol goz: 0.75, 0.75 gibi bir şey dedi sanırsam. Vallahi ne yalan soyleyeyim hatırlamıyorum ama 3 tane 0.75, 1 tane 0.50 dedi ona eminim( cahilliğime ve tecrubesizliğime verin). Ben de gozluk aldım işte bir de en kaliteli camı aldım toplam 850 TL odedim. Ama sorun tam olarak sonra başladı. Ben gozluk takınca sağ gozum tamam bir tık daha iyi goruyor ama sol daha kotu goruyor, gozluksuz cok daha iyi goruyorum yani. İlk defa gozluk kullanıyorum bir de bunun neden olduğunu merak ediyorum, bir hata mı var acaba. Şimdi e-Devlet'ten de receteyi buldum ama receteden de bir şey anlamıyorum. Bilen biri aydınlatsın beni.

Dosya Ekleri Screenshot_2022-04-16-02-38-20-207_com.android.chrome.jpg 66,1 KB · Goruntuleme: 34