Oncelikle moderatorlerden hicbir şeye dokunmamalarını istiyorum.
İlk başta şunu soyleyeyim. 16 yaşındayım. Hayatımda boyle rezalet bir donem gecirmedim. Her şeyim cokuşte. Sansar Salvo'nun kariyeri gibiyim.
Nefes almakta zorlanıyorum. Otururken bile. Hareketsiz insan da değilim. Gunde en az 1 KM ila 6 KM arası bir yuruyuş yapıyorum.
Cene kaslarımı azıcık sıkarsam bir anda boynuma ciddi bir kramp giriyor ve bir sure acı harici hic bir şey hissedemiyorum.
Bedenimin coğu yer titriyor. hic bir şey yapmasam, dursam bile.
Sıcaklık algımı kaybediyorum. Soğuk sıcak cok secemiyorum.
Surekli başım ağrıyor. Odaklanamıyorum.
Sağ orta parmağımın kemiğinde bir sorun var. Parmağımı kaldırınca geri indiremiyorum. Sallamam ya da duvara vurmam gerekiyor.
Aralıksız 50 mekik ceken insanım ben ve 5. mekikte tıkanıyorum.
Ve daha cok fazla sorun.
Bazı buyukler surekli sigara icmeyin der ya hani, insanı yaşlandırır falan. Kullanmıyorum ancak nedense iciyormuşcasına sağlığıma darbe yiyorum.
Ruh halim de cok değişti. 2 aydır iyi değilim. Battle Rap harici bir şey dinlemezken artık daha sakin şeyler dinliyorum. Şarkılar hoşuma gitmiyor dinlemek istemiyorum. Ancak garip bir şekilde acasım geliyor. Eskiden Beta - Ya ya ya falan dinlerdim bu nasıl bir şeydir ki o da vefat etti. Sesi aklımda yankılandıkca kotu hissediyorum.
Fikirler beynimde Ukrayna Rusya gibi catışma icinde. Doğru karar veremiyorum.
Bazı eşyalar bana garip duygusallık veriyor. 1155 soket anakart mesela. Hic bir onemi yok ancak aklıma 1155 soket anakart geldikce duygulanıyorum.
Eskisi gibi değil sadece 3 duygum var. Mutluluk, huzun, pişmanlık.
Eskiden "insan olene kadar yaşamalı. Hayat son verilecek kadar rezalet olamaz" derdim. Ancak artık oyle değil. Tek bir ihtimal var, metafiziksel ihtilal.
Şu sıralar Yunus Emre & Frekans, Taki, Enes Alper, Sansar Salvo falan dinliyorum fazlaca.
Yakında olursa İzmir'e gideceğim. Belki hayatım değiştirecek bir şey olur ya da birisi gelir ve 17'me girerken 16'yı siler.
Sonum iyi Değil
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sonum iyi Değil