Her gun 1 tane Red Bull icmenin zararı olur mu?
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Her gun 1 tane Red Bull icmenin zararı olur mu?
-
20-10-2022, 17:27:3615 yaşındayım lise 1'e yeni gectim ve sınav haftasındayım. Her gun ayrı bir sınav oluyoruz ve salaklığımdan dolayı tum sınavları son gune bıraktım. Ha aklıma giriyor mu? Giriyor. Eşit ağırlık mıyım sozelci miyim bilmiyorum ama sayısalcı birisi değilim ve bu hafta fizik, biyoloji, matematik, tarih ve edebiyat gorduk. Yarın da kimya ile başlayıp, sırasıyla İngilizce, Almanca, coğrafya goreceğiz. Hepsinin de soruları ilk unitedendi ve fizik, biyolojinin uniteleri sozele daha fazla basıyordu. Ama beynim tum hafta boyunca hic girmediği bilgilerle karşılaşınca okuz carpmışa dondum. Spora başlamıştım ve bırakmak zorunda kaldım. Vakit kalmadığından değil enerjim olmadığından. Bu yuzden son 4 gunde 250ML'sinden 3 tane red Bull ictim. Tum sınavlar yani maksimum haftaya zaten bitmiş olacak ve Red Bull icmeyi de o zaman bırakmış olacağım ama anlamadığım bir şekilde bağımlısıymış gibi hissediyorum veya bağımlı olmanın başlangıc donemi falan diyebilirim ama ne keyfimden ne de havalı olmak icin icmiyorum. Bu şekilde de devam etmek istemiyorum. Yaşıma gore en fazla ne zararları olabilir? Ve ne zaman icmeyi bırakmazsam bana ciddi anlamda zararı dokunur?