Arkadaşlar 15 yaşındayım, yaklaşık 1 ay once goğsumde kitle olduğunu fark ettim. Boncuk kadar bi' şeydi o zamanlar, şimdi ise yaklaşık olarak capı 1 santime ulaşmış durumda. Genel cerrahi bolumune gittim, adam hic bakmadan "normaldir, o biraz daha buyur sonra da kaybolur gider." Dedi. Biliyorum, hormonal bozukluklardan meydana gelebilecek bir şey fakat kontrol amacı icin gittim. Yaklaşık 2-3 aydır goğsumde bulunduğunu duşunuyorum. Sizce meme kanseri olma ihtimalim yuksek mi? Hormonal sebeplerden dolayı olsa gecmesi lazımdı diye duşunuyorum. Bu sefer dahiliye bolumune gideceğim ve bu arada troidlerime batırmayı da duşunuyorum. Hipertirodi olduğumu duşunuyorum cunku bir oğunde 2-3 kişilik yemek yiyorum ama yine de kilo alamıyorum. Vucudumun gercekten sıcağa tahammulu yok, yani 25° de şort ve kısa kol ile terliyorum. Derim gercekten cok ince, 2 - 3 mm gibi, ama 2-3 senedir spor yaptığım icin yağ oranımın yerini kas kutlesi ile dolduruyorum. Yani anlayacağınız neredeyse yağ hic yok vucudumda, kas, kemik ve deriden oluşuyor vucudum. Babam da hipertirodi hastası. Bilmiyorum yani, bir oneriniz var mı?