Selamlar arkadaşlar, 19 yaşındayım, boyum 1.87 kilom 105 civarında.

Bir sıkıntım var psikolojik olarak kafaya da takmış bulunuyorum. TR'de aksi dense de ABD ve Avrupa'ya giden bircok arkadaşım, orada penis boyunun ve kalınlıgının onemsendıgınden bahsetti.

19 yaşında olmama rağmen gercekten cok kucuk bir penise sahibim 12-13 cm olmakla beraber kalın olsa kafaya takmayacağım ancak oyle lanet bir şans ki hem ince hem de 12-13 cm bir penisim var. 13-14 yaşındaki halimle neredeyse aynı gibi hissediyorum.

Daha once kimseyle birlikte olmadım, o yuzden neyin nasıl oldugunu, bunların gercekte ne kadar onemli oldugunu bilmiyorum ama hem goruntu hem de pozisyon rahatlıgı olabileceği ayriyeten ozguven artışına da sebep olacağını duşunduğum icin teknikleri denemek istiyorum. Bircok yabancı forumda sağlık forumlarında, penis uzatma egzersizlerinin faydalı oldugunu okudum ama, tıbbi sitelerde ise bunun tam tersi soyleniyor.

Kafayı yiyeceğim, ince ve kısa bir penise sahibim, kilo versem 1-2 cm artış olabilir ancak, gercekten ince bir penisim var. Jelqing egzersizleri vs işe yarar mı, vallahi cok bunaldım ve sıkıldım bu durumu duşunmekten.