19 yaşındayım ve 17 yaşından beri saclarım dokuluyor. 17 yaşında ilk doktora gittiğime normal dediler sac dokulur deyip geri gonderdiler. Anlım hafif acılınca bu sefer ısrarla kan tahlili yaptılar ve vitamin eksikliğinden dolayı dokuluyor dediler. B12-demir-cink eksikliği olduğunu bile bile her gittiğimde 1 tanesini recete olarak yazdılar o yuzden anca 18.5 yaşımda durdu 4 aydır 1 tane sacım dokulmuyordu son zamanlarda yavaştan başladı duşa girdiğimde once bir suru dokuluyor sonra yavaşca azalıyor eskiden sabaha kadar yapsaydım dokulurdu saclarım cok garip geldi bu olay bana ben de dun doktora gittim doktor kan tahlili yaptı vitaminlerin normal dedi gonderdi baba 65 yaşında sacları benim kadar dokulmemiş sanki o genc de ben yaşlıyım genetikten dolayı değil de vitaminsizlikten dolayı dokuluyor kardeşim 13 yaşında onda da belirtiler gosterdi onu da hastaneye goturduk onda da B12-D vitamini eksikliği cıkmıştı genetik olarak kansızlık var bizde bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba tahlil sonuclarımı da buraya atıyorum.
Up+
@
Emre Aydın 1452
Bilgisi olan yok mu?