Dun okul cıkışı bir yere giderken ansızın kalbime bir ağrı girdi ve zorlandım. Baskılı bir ağrıydı. Her neyse, eve dondum. Ağrı dinlendikten sonra gecti. Ertesi gun okula giderken farkettim ki yurumekte zorluk cekiyorum. Kalbime ağrı giriyor. Her neyse, sorun değil. Donerken de yine kalp ağrısı cektim. Nasıl desem, baskılı bir ağrı ve sadece hareket ederken oluyor. Daha onceden goğusumde baskı vardı surekli oluyordu ve bunun icin doktora gittim. Psikolojik olduğunu soyledi, ve bir sure sonra cok şukur ki gecti. Ancak şuphe ediyorum şuan da. Ben ne zaman başıma bir şey gelse bu tur hastalıklar cıkıyor. Gecen başımı vurdum 1.5 ay once, internetten beyin kanaması belirtilerine baktım. Ve beyin kanamasında ki belirtilerin hepsini yaşadım. Ancak doktora gittiğimde mr cekildi, rontgen cekildi. Hic bir şeyin yok dedi. Ancak şunu anlamıyorum. Bu ağrılar nasıl bu kadar psikolojik olabiliyor? Ne yani şimdi ben bu ağrıları sadece psikolojik sebeple mi cekiyorum? Başına gelen varsa yardımcı olsun. 6 ay once de kalp hastanesine acile gittik 5-6 defa tekrarladık. Cunku aynı duyguları yaşıyordum hemen hemen. Hic bir şey yok dendi. Ancak şuan da kalp ağrısı cektiğimi hissediyorum. Bana yardımcı olun. Doktorlara cok defa gittim. Ve cok cok kotu bir durum. Her an panik icinde oluyor insan. Ne olacak? Ne oldu? Neden boyle oluyor? Her an doktora gitme ihtiyacı duyuyorum.