Biceps tendon kopması
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Biceps tendon kopması
-
20-10-2022, 16:40:49Dostlar 6 7 ay once falan ben ağırlık calışıyordum ama zaten cirozun tekiyim. Kilo 60 falan ama kondisyon vardı kaldırıyordum az cok. Neyse sonra ara vermiştim dun kafama esti dedim ulan biraz kol cakim zaten 2 dkdan kısa sureceği icin hic ısınmama gerek yok dedim 6 7 ay onceki ağrılıgımı taktım. Ağrılık dedigimde 15 kilo
. Baktım ilk tekrarda anladım cıkmayacak dedim bari şu ilk tekrarı cıkarıyım ısınma olur cok az kaldırdım hareketin yarısını yaptım barbell curl yapıyorum bu arada. Bir anda sol kolumda karıncalanma oldu. Ve kolum attı sanki. Sonra hemen bıraktım kontrol ettim ses duydummu duymadımmı tam hatırlamıyorum tum sol kolum karıncalandı bir anda. Sonra ağırlık duşurdum 3x10 barbell curl 3x10 military press 3x10 şınav 3x10 barbell row yaptım ve gittim duş aldım. Duştan cıktım hala hafif bir karıncalanma falan vardı. Baktım araştırdım duştan sonra tendon kopması falan diyorda. Şeklinde bir bozukluk yok kanamadı morarmadı şiddetli ağrı yok. Sizce bir şey olmuş mudur 58 kilo adamım zaten daha yeni başlıyordum spora. Pazartesi doktora gideceğim lutfen bir yardım ya bilen varsa.