1.86 boy 62 kilo gunde 2 oğun yiyiyorum, yemek yapamıyorum, tam 2 gun once ilk kez kendim yumurta kırıp yedim.
Arkadaşlar yemek yapmasını bilmememin sebebi annemdir cunku annem bulaşık yıkamaktan nefret eder bulaşık makinemız olmadığı icin mesela saat şu an 3.21 benim karnım cok ac ne yiyeyim ben şimdi? Ekmeğe yağ surup domates gommekten bıktım usandım kilo da aldırmıyor yumurta işine başlasam 2 gunde bıktırır zaten.
Zayıf olmamın diğer sebebi yemeği yiyiyorum fakat tarhana corbası, mercimek corbası vs. gibi yemekleri yerim fakat karnım doymak yerine bir yerden sonra iştahım kapanır ve ben karnım doydu diyerek kalkarım. Bunu son sıralar fark ettim ama et kofte sucuk oldumu gercekten bayağı yerim karnım şişer.
Zayıf olmamın bir diğer sebebi aileden kaynaklı arkadaşlar cunku annem koyde yetiştiği icin koyde oğrendiği yemekleri yapar. Son sıralar ust komşumuz sağ annem ust komşumuz ile konuşa konuşa yemek ceşitleri oğrendi iskender yapmaya başladı boyle degisik yemekler yapmaya basladi benim yemem arttı fakat ayda 1 defa yapınca da kilo alamıyoruz arkadaşlar.
Hadi tek ben zayıf olsam neyse abimde de aynı durum fakat abimin boyu kilosuna gore biraz daha iyi oldugu icin fazla zayıf gostermiyor ama oda zayıf onun da iştahı ben gibi diyorum anlamıyor.
Annem yemek yapmıyor ve bu yuzden zayıfım
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Annem yemek yapmıyor ve bu yuzden zayıfım