Merhabalar, bugun sizlere halihazırda kanser hastası biri olarak başıma neler geldiğinden bahsedeceğim. 17 Ağustos 2020 tarihinde losemi yani kan kanseri teşhisi kondu. Birkac gun sonra serum ve boğaz yoluyla kemoterapi yani ilac yoluyla tedaviye başladım. Ben biraz şanslıydım, erken teşhis kondu. Bu ayın 17'sinde 2 ay olacak. Şu ana kadar aşırı iştah kesilmesi, kilo kaybı, sac dokulmesi, mide bulantısı gibi sorunlara rastladım. Şu an sacım yok, 75 kilogramdan 59 kilograma duştum. Sigara ve alkolu bıraktım. Umarım birkac ay sonra eskisinden daha sağlıklı olarak aranıza donerim. Bir konu acmıştım olur da bir gun habersiz bir şekilde gidersem nereye gittiğim belli olsun diye, o konuya hic duşunmediğim kadar destek geldi. Neyse uzatmaya gerek yok, moraliniz iyiyse yenemeyeceğiniz hicbir şey yok. Ben en cok morali buradan ve ailemden aldım. Eğer aranızda benim gibi kanser hastası varsa umudunu kaybetmesin, cevremde hic kimse yok diye duşunurken bu forumdan 220 tane kardeşim abim ablam oldu. Ayrıca nolur bu konuları beğeni vs. almak icin actığımı duşunmeyin, aldığım her beğeni, aldığım her yorum, bana yazılan her mesaj, acılan her telefon, yuzyuze konuşarak yapılan her goruşme moral sağlıyor. Hepinize teşekkurler, daha once hic bu kadar buyuk bir ailem olmamıştı.