Koltuk altı terlemesi nasıl onlenir?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Koltuk altı terlemesi nasıl onlenir?
-
20-10-2022, 16:13:24Merhaba. Birkac arkadaşın gulup gececeğinden eminim ama umurumda bile değil. Koltuk altım cok terliyor. 15 yaşındayım ve 90 kiloyum. Okul formamız da mavi. Mavi renk giyince hemen terim belli oluyor. Bu sefer herkes bana guluyor. Kavga ediyorum sonra arkadaşlarımla. Siyah bluz giysem mudur yardımcısı ile anlaşamıyoruz. Surekli kızıyor bana. Forma giyince de mecburen uzerime siyah hırka giyiyorum. Annem falan da hic anlamıyor beni. Sivil giysem forma giyin diyor. Forma giyip hırka giysem de bu sıcakta hırka mı giyilir diyor. Ne yapayayım o zaman? Adana'da yaşıyorum. Adana'nın sıcağı da beter. Yanıyorum o hırkayla 8 saat okulda. Ne yapacağımı da bilmiyorum artık. Bir de bu terleme bende hep var. Kışın da koltuk altım terliyor. Sağlık sorunum mu var acaba? Yuzum terliyor, elim terliyor. Engelleyemiyorum. Deodorant, sprey falan da yalnızca kokunun gitmesini sağlıyor. Bu koltuk altı terlemesini nasıl onleyebilirim? Diğer terlemeler benim icin onemli değil. Onemli olan koltuk altının terlemesini onlemem. Arkadaşlarım koltuk altımın terlediğini goruyor sacma sapan şeyler diyorlar. Ya kokmuyorum niye abartıyorsunuz diyorum. Gulup geciyorlar. Moralim cok bozuluyor. Veya terin kıyafete gecmesini nasıl onleyebilirim? Gun gectikce okula gitmekten soğuyorum artık. Kimse beni anlamıyor maalesef. Yardım ederseniz cok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkurler. İyi akşamlar. Cevaplarınızı bekliyorum.